Tapahtumakalenteri

Marraskuu Taidemietiskely 14-15.11

Kohtaamme Taidemietiskely ja kohtaamisen taide -kurssilla 14-15.11 (la-su) itseämme ja toisiamme meditatiivisen taiteen, Ajatusrinki -taidelähtöisen filosofoinnin ja kehollisten harjoitteiden kautta. Pysähdymme taidetyöskentelyn ja harjoitusten kautta hetkeen sekä tutkimme kauneutta ja erilaisia läsnäolosta kumpuavia ajatuksia ja tunteita yksin, pareittain ja ryhmässä.

Kurssin tavoitteena on

– syventää osallistujien itsetuntemusta
– luoda yhteyttä itseen ja synnyttää mahdollisuuksia tulla aidosti kohdatuksi
– vahvistaa osallistujien kykyä nähdä kauneutta itsessä, toisissa ja maailmassa.

Kurssin painoalue on lempeän ja sallivan olemisen tavan harjoittamisessa. Kurssi ei vaadi aikaisempaa tietämystä filosofiasta tai taiteesta.

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita vuorovaikutuksesta ja haluavat hiljentyä näkemään, kuulemaan ja ymmärtämään sekä järjellään että sydämellään.
Ilmoittautuminen

Joulukuu Ajatusringin pikkujoulut 17.12

Ajatusringin pikkujoulut järjestetään etänä 17.12 torstaina kello 17:30-19. Pikkujoulut on suunnattu Ajatusrinkiin osallistuneille. Nautimme hyvästä seurasta, tutkailemme ajatuksia yhdessä ja kippistämme etänä jouluglögit.

Pikkujoulujen ohjelmarunko julkaistaan täällä ja Ajatusringin uutiskirjeessä myöhemmin. Samalla saat tietoa ilmoittautumisesta.

Merkitse jo nyt aika kalenteriisi jos haluat olla mukana.

Tulemme muuttamaan pikkujoulujen kautta ripauksen omaa ajatteluamme ja mielialaamme, mutta myös hitusen maailmaa. Osallistumismaksu on oman tilanteen mukaan 15-25 euroa. Pikkujoulujen tuotto ohjataan yhdessä valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Somessa tapahtuu

Julkaisen Facebook-sivulla tiivistelmiä Ajatusringin osallistujien esittämistä kysymyksistä ja aiemmin käydyistä keskusteluista.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Kevät 2021

TAMMIKUU-HELMIKUU: AJATUSRINKI – etäryhmä (4 tapaamista):
Torstaisin 21.1-11.2 verkkoympäristössä klo 17:30-19:00.

Ilmoittautuminen alkaa myöhemmin vuoden 2020 lopussa. Seuraa tapahtumakalenteria tai liity uutiskirjeen tilaajaksi varmistaaksesi paikkasi.

MAALISKUU: TAIDEMIETISKELY JA KOHTAAMISEN TAIDE:
Lauantaina & sunnuntaina 20.3-21.3. työväenopistossa Helsingissä klo 11:00-16:00.

HUHTI-TOUKOKUU: AJATUSRINKI – lähiryhmä (5 tapaamista):
Keskiviikkoisin 7.4-5.5. Opistotalolla Helsingissä klo 17:00-20:15.

 

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Menneet: Syksyn 2020 Ajatusringit

VIIKOTTAIN TAPAAVA RYHMÄ:
Keskiviikkoisin 9-23. syyskuuta Opistotalolla Helsingissä klo 17:00-20:15.

VIIKONLOPPUKURSSI:
Lauantaina & sunnuntaina 3-4. lokakuuta Opistotalolla Helsingissä klo 13:00-16:00.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

TAIDETERAPEUTTISET Kuki-ryhmät

Juuri nyt ei ole käynnissä ilmoittautumisia uusiin ryhmiin. Saadaksesi lisätietoa kaikille avoimista ekspressiivistä eli monitaiteista taideterapiamenetelmää soveltavista Kuki-kasvuryhmistä, voit tilata uutiskirjeen. Lisätietoa Kuki-kasvuryhmistä löydät täältä.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Kaikista Ajatusringin tapahtumista ja ryhmistä saat tietoa helpoiten tilaamalla uutiskirjeen näpyttämällä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Haluatko järjestää oman tapahtuman?

Haluatko järjestää Ajatusrinki – taidelähtöistä filosofointia tai Taidemietiskelyä osana tapahtumaa, koulussa, yritystilaisuudessa, erityisryhmälle tai ystävillesi? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajatusrinkiä ohjaa Elise Liikala / info(at)ajatusrinki.fi