Tapahtumakalenteri

Löydät myös korona-aikana tuoreimmat päivitykset Ajatusringin Facebook-sivulta

Ajatusrinki – kevät 2020

Ajatusringin ryhmätapaamiset ovat toistaiseksi tauolla, kunnes pandemia hellittää. Julkaisen kuitenkin aikaisempia keskusteluja säännöllisesti Ajatusringin Facebook-sivulla, jossa voit osallistua halutessasi keskusteluun.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

Taidemietiskely toteutuu verkossa toukokuussa 2020

Taidemietiskely ja kohtaamisen taide -kurssia pilotoidaan kuitenkin nyt verkossa. Kurssi oli tarkoitus toteutua Helsingin työväenopistossa Stoassa, mutta nyt ryhmä toteutuu etänä. Tapaamisia on kuusi ja ne pidetään toukokuun aikana. Kurssi saa jatkoa myöhemmin sikäli, kun kiinnostusta etäkurssille riittää. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, seuraa tiedotusta Facebookissa ja Ajatusringin uutiskirjeessä.

Somessa tapahtuu

Tulen julkaisemaan Facebook-sivulla tiivistelmät Ajatusringin osallistujien esittämistä kysymyksistä ja käydyistä keskusteluista ainakin seuraavista aiheista: 1) Mikä on yksilön vastuu yhteiskunnassa? 2) Mitä on yhteenkuuluvuus? 3) Elämän voimavarat. Mitä ne ovat ja ovatko ne jokaiselle samanlaiset? 4) Onko haave harmoniasta rakentavaa vai tuhoisaa mielenrauhalle? 5) Onko vanhan hylkääminen joskus välttämätöntä? 6) Mitä pelko on? 7) Mihin pelko johtaa? 8) Mitä kuolema opettaa meille? 9) Tuoko luopuminen omasta hyvästä onnellisuutta? ja 10) Mikä on elämän tarkoitus?

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

TAIDETERAPEUTTISET Kuki-ryhmät

Juuri nyt ei ole käynnissä ilmoittautumisia uusiin ryhmiin. Saadaksesi lisätietoa kaikille avoimista ekspressiivistä eli monitaiteista taideterapiamenetelmää soveltavista Kuki-kasvuryhmistä, voit tilata uutiskirjeen. Lisätietoa Kuki-kasvuryhmistä löydät täältä.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Kaikista Ajatusringin tapahtumista ja ryhmistä saat tietoa helpoiten tilaamalla uutiskirjeen tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa tulevista tapahtumista

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Haluatko järjestää oman tapahtuman?

Haluatko järjestää Ajatusrinki – taidelähtöistä filosofointia tai Taidemietiskelyä osana tapahtumaa, koulussa, yritystilaisuudessa, erityisryhmälle tai ystävillesi? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajatusrinkiä ohjaa Elise Liikala / info(at)ajatusrinki.fi