Tapahtumakalenteri

Ajatusrinki – kesä 2020

Julkaisen aikaisempia keskusteluja säännöllisesti Ajatusringin Facebook-sivulla, jossa voit osallistua halutessasi keskusteluun.

Toivottavasti pääsemme taas syksyllä aloittamaan koronatilanteen rauhoituttua Ajatusrinki-ryhmiä. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

Syksyn 2020 Ajatusringit

Lisää ryhmiä ja tapahtumia tulee myöhemmin. Alla on tässä vaiheessa tiedossa olevat syksyn ryhmät. Voit laittaa ajat jo nyt ylös kalenteriisi! Ilmoittautuminen ilmonetissä myöhemmin kesän aikana. Kurssit toteutetaan tarpeen mukaan etänä.

VIIKOTTAIN TAPAAVA RYHMÄ:
Keskiviikkoisin 9-23. syyskuuta Opistotalolla Helsingissä klo 17:00-20:15.
Tapahtumalinkki Facebookissa

VIIKONLOPPUKURSSI:
Lauantaina & sunnuntaina 3-4. lokakuuta Opistotalolla Helsingissä klo 13:00-16:00. Tapahtumalinkki Facebookissa

Syksyn 2020 Taidemietiskely

Lauantaina & sunnuntaina 14-15. marraskuuta Helsingin työväenopiston Herttoniemen toimipisteessä klo 13:00-16:00. Lisätietoa kurssista tulee myöhemmin. (Kurssi toteutetaan tarpeen mukaan etänä.)

Somessa tapahtuu korona-aikanakin

Tulen julkaisemaan Facebook-sivulla tiivistelmät Ajatusringin osallistujien esittämistä kysymyksistä ja käydyistä keskusteluista ainakin seuraavista aiheista: 1) Mikä on yksilön vastuu yhteiskunnassa? 2) Mitä on yhteenkuuluvuus? 3) Elämän voimavarat. Mitä ne ovat ja ovatko ne jokaiselle samanlaiset? 4) Onko haave harmoniasta rakentavaa vai tuhoisaa mielenrauhalle? 5) Onko vanhan hylkääminen joskus välttämätöntä? 6) Mitä pelko on? 7) Mihin pelko johtaa? 8) Mitä kuolema opettaa meille? 9) Tuoko luopuminen omasta hyvästä onnellisuutta? ja 10) Mikä on elämän tarkoitus?

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

TAIDETERAPEUTTISET Kuki-ryhmät

Juuri nyt ei ole käynnissä ilmoittautumisia uusiin ryhmiin. Saadaksesi lisätietoa kaikille avoimista ekspressiivistä eli monitaiteista taideterapiamenetelmää soveltavista Kuki-kasvuryhmistä, voit tilata uutiskirjeen. Lisätietoa Kuki-kasvuryhmistä löydät täältä.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Kaikista Ajatusringin tapahtumista ja ryhmistä saat tietoa helpoiten tilaamalla uutiskirjeen näpyttämällä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Haluatko järjestää oman tapahtuman?

Haluatko järjestää Ajatusrinki – taidelähtöistä filosofointia tai Taidemietiskelyä osana tapahtumaa, koulussa, yritystilaisuudessa, erityisryhmälle tai ystävillesi? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajatusrinkiä ohjaa Elise Liikala / info(at)ajatusrinki.fi