Tapahtumakalenteri

Tervetuloa mukaan Ajatusrinkiin! Alla on listattuna tällä hetkellä tiedossa olevat yleisölle avoimet Ajatusrinki-tapaamiset.

Kevät 2021 – lähitapaamiset

MAALISKUU: TAIDEMIETISKELY JA KOHTAAMISEN TAIDE:
Lauantaina & sunnuntaina 20.3-21.3. työväenopistossa Helsingissä klo 11:00-16:00.

HUHTI-TOUKOKUU: AJATUSRINKI – lähiryhmä (5 tapaamista):
Keskiviikkoisin 7.4-5.5. Opistotalolla Helsingissä klo 17:00-20:15.

 

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Tilaamalla Ajatusringin uutiskirjeestä saat tietoa Ajatusrinki-toiminnasta ja tulevista tapahtumista, kursseista ja julkaisuista.

Somessa tapahtuu

Facebook-sivulla on tiivistelmiä Ajatusringin osallistujien esittämistä kysymyksistä ja aiemmin käydyistä keskusteluista. Ajatusringin Facebook-sivulta löydät lisäksi tietoa tulevista ryhmistä ja tapahtumista.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Menneet: Syksyn 2020 Ajatusringit

VIIKOTTAIN TAPAAVA RYHMÄ:
Keskiviikkoisin 9-23. syyskuuta Opistotalolla Helsingissä klo 17:00-20:15.

VIIKONLOPPUKURSSI:
Lauantaina & sunnuntaina 3-4. lokakuuta Opistotalolla Helsingissä klo 13:00-16:00.

Marraskuu Taidemietiskely 14-15.11

Kohtaamme Taidemietiskely ja kohtaamisen taide -kurssilla 14-15.11 (la-su) itseämme ja toisiamme meditatiivisen taiteen, Ajatusrinki -taidelähtöisen filosofoinnin ja kehollisten harjoitteiden kautta. Pysähdymme taidetyöskentelyn ja harjoitusten kautta hetkeen sekä tutkimme kauneutta ja erilaisia läsnäolosta kumpuavia ajatuksia ja tunteita yksin, pareittain ja ryhmässä.

Kurssin tavoitteena on

– syventää osallistujien itsetuntemusta
– luoda yhteyttä itseen ja synnyttää mahdollisuuksia tulla aidosti kohdatuksi
– vahvistaa osallistujien kykyä nähdä kauneutta itsessä, toisissa ja maailmassa.

 

Kurssin painoalue on lempeän ja sallivan olemisen tavan harjoittamisessa. Kurssi ei vaadi aikaisempaa tietämystä filosofiasta tai taiteesta.

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita vuorovaikutuksesta ja haluavat hiljentyä näkemään, kuulemaan ja ymmärtämään sekä järjellään että sydämellään.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

TAIDETERAPEUTTISET Kuki-ryhmät

Juuri nyt ei ole käynnissä ilmoittautumisia uusiin ryhmiin. Saadaksesi lisätietoa kaikille avoimista ekspressiivistä eli monitaiteista taideterapiamenetelmää soveltavista Kuki-kasvuryhmistä, voit tilata uutiskirjeen. Lisätietoa Kuki-kasvuryhmistä löydät täältä.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Kaikista Ajatusringin tapahtumista ja ryhmistä saat tietoa helpoiten tilaamalla uutiskirjeen näpyttämällä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.

Ajatusrinki-logo-tekstinjakaja

Haluatko järjestää oman tapahtuman?

Haluatko järjestää Ajatusrinki – taidelähtöistä filosofointia tai Taidemietiskelyä osana tapahtumaa, koulussa, yritystilaisuudessa, erityisryhmälle tai ystävillesi? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajatusrinkiä ohjaa Elise Liikala / info(at)ajatusrinki.fi