Ota yhteyttä

Elise LiikalaHaluatko järjestää Ajatusrinki – taidelähtöistä filosofointia tai Taidemietiskelyä osana tapahtumaa, koulussa, yritystilaisuudessa, erityisryhmälle tai ystävillesi?

Filosofointiohjaaja (TAM & TM) Elise Liikalaan saat saat helpoiten yhteyden sähköpostitse osoitteella: info@ajatusrinki.fi Voimme sopia myös puhelinajasta tai neuvottelusta Teamsissa tai Zoomissa.

Ajatusringissä voidaan tutkia esimerkiksi yhteisön tai yrityksen arvoja, joihin halutaan selkeyttä. Ajatusringissä on mahdollista myös keskustella osallistujien itse valitsemasta kysymyksestä, joka syntyy Ajatusringin aikana.

Taidelähtöinen filosofointi on paitsi menetelmä, jonka avulla voidaan lähestyä erilaisia kysymyksiä, myös toimiva tapa kartoittaa, millaisia kysymyksiä osallistujilla itsellään on eli tutkailla, mikä on heille kiinnostavaa ja tärkeää.

Ajatusringeissä on käsitelty tähän mennessä monenlaisia teemoja, kuten valtaa, onnellisuutta, pelkoa, kuolemaa ja hyvän elämän ehtoja. Mikään aihe ei ole pois suljettu; tabuja voidaan taivuttaa ja vaikeaakin lähestyä turvallisessa ilmapiirissä.